Monday, January 25, 2010

finally..... (^_^)v

MySpace
syukur alhamdulillah..
setinggi2 syukur ke hadrat Allah s.w.t..

pejam celik..pejam celik..xsangka yg aku dan teman2 seperjuangan dpt harungi semua ni..setelah macam2 dugaan dan cabaran dlm dunia komander ni kami tempoh bersama..tapi, ni semua baru permulaan..masih sgt mentah lagi..ye la, xsmpai sebulan lg kami jd kmnder..so, hopefully komitmen dlm diri kami akn stay smpai abeh blajo..insya-Allah.. =)

klw nk di cerita kn, huh! mmg xmuat kot nk sumbat semua dlm blog nih..bior le semua tu kekal dlm memori ku ini.. [walaupon memori space ak ni terhad je..hehe]

hohoho..mmg aku xjangka yg aku akn berada di teratai ni..iye la, mase komander senior ajak jd kmnder dlu2..jawapan ak mudah je.."hmm, xpe la...sy xberminat la komnder.." hahaha...xberminat2 pon, tp ni la takdir nye..ak dan murni (dak coursemate ak yg jd kmndr gak..gara2 ak yg pujuk..hehehe..domo arigatou murni-chan..) masih bertahan..

mase LiBK dlu..mmg sgt2 ramai yg "quit" drpd komnder ni..alasan nye...xtahan..smpai murni pon mase tu hmpir2 nk "quit" sbb dah down...huwaaa!! jgn la murni..bertahan ye..akhir nya...alhamdulillah.. (^_^)v

itu la org kata..pengalaman mengajar erti kehidupan..siyes!! mmg byk gak pngalaman yg aku xpenah rasai sebelom ni..ak rasa kat teratai ni..

tapi...tema dan kesimpulan nya, ak masuk komnder ni sbb....aku syg gile kat bomba!!! idop BOMBA!! dprd form 1 smpai form 5 ak masuk kadet bomba...then, ak xsangka yg ade bomba kat uitm ni...so, skrg..ak dan murni adalah salah sorg drpd ahli kompeni bomba...


p/s: kpd teman2 intake 44 sekalian...
especially murni, linda, farah, safwa, syam, qilah, dila, hazel, aini adila, diyana, nasyrah, bella, ben dan lain2...

ganbatte ikimasho!!!
MySpace

4 comments:

muRNi_144 said...

tetibe up lak nme kt cni.aton,dush3!!
hahahahahaha!!
tah cm ne bole tahan smpi skunk,,
smangat bombe itu ad lg.
+vely thinking!!gud lak komander2!!

atOn said...

hahahah.. (^_^)v
tu la psl...
betol3!! +ve thinking di perlu kn..
insya-Allah, smoga semangat ini kekal smpai bila2...amiiin~

[x]mint[x] said...

aiyak. jeleslah.
da lama xg camping :(

baju kalis air tu mmg berat wooo..
first time pakai, nak angkat kaki pun payah.
hahhahahahha.
bestnye aton...

nk follow?

hafiz said...

relaks murni. mula2 memang tesion. lama2 ko akan rasa best.
kokurikulum kita pun banyak aktiviti yang menarik. haha



combat position