Friday, January 27, 2012

Contengan Jalanan





err..ye!! memang betul..
memang buku Contengan Jalanan ni macam ni...
cover depan & belakang terbalik..
tiada kesilapan teknikal berlaku di sini.. :D

alhamdulillah setelah selesai buku 
SINERGI penulisan Hilal Asyraf tempoh hari,
sekarang dalam proses nak menghabiskan buku ni..


novel ini terbahagi kepada dua..
sebab itulah kulit depan dan belakangnya berbeza..
kalau-kalau ada yang berminat nak tahu sinopsis novel ni..
silalah klik link di bawah ini.. (^__--)v


CERITA 1 - mengenai Fend


CERITA 2 - mengenai K2





 notakaki:

credit to Hazmi Anas


agak terkilan... (+__+)
sebab mase beli kat Pesta Buku 2011 di PWTC dulu..
hanya 1000 buah buku yang bertuah dapat 
penanda buku dari Hlovate ni...
hmmm, xpe la..tak ade rezki la tu Ruhani ooii.. :)





Wednesday, January 25, 2012

Book Expo 2012



iklan dari Telaga Biru..
klik gambar untuk lebih jelas~  :)


Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh~

'krik..krik..krik'
pheewww! (+_+)"

alhamdulillah..
diberi kekuatan untuk mengupdate blog
yang makin lame makin sunyi ni...

ingat cuti semester ni nak release stress~
tapi, tak tahu lah kenapa rasa makin stress..  (T_T)

mungkin sebab masalah hati kot..
Allahu Robbi~~ 

ataupon, mungkin sebab banyak sangat buku-buku
yang tengah tunggu turn mereka untuk dibaca??

dan juga kemungkinan kerana terfikirkan Final Year Project
yang bakal dihadapi pada next semester??

atau kebarangkalian kerana memikirkan tempat
untuk praktikal insya-Allah pada bulan 9 atau 10 ni??

....


NOKHTAH!!


NOTE TO SELF!!


"INSYA-ALLAH...it will happen"  :)


p/s: jom pegi BookExpo 2012 kat 
PWTC insya-Allah 1-6 Februari 2012 ni kawan-kawan..









Wednesday, January 04, 2012

Sinergi





mood: 
tak sabar nak habiskan 3 paper final ni.. ^^,

kerna banyak bahan bacaan disisi..
dari tahun lepas hingga ke tahun ini..
 semua menanti giliran diri..
dibeli sejak dahulu lagi..
jika diberi izin Ilahi..
akan ku habiskan semua sekali..
lagi-lagi novel Sinergi..
yang sangat menyentuh hati..

:)

tersenyumku sendiri~
1033,
040112,
T2405..



 




combat position