Wednesday, January 25, 2012

Book Expo 2012



iklan dari Telaga Biru..
klik gambar untuk lebih jelas~  :)


Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh~

'krik..krik..krik'
pheewww! (+_+)"

alhamdulillah..
diberi kekuatan untuk mengupdate blog
yang makin lame makin sunyi ni...

ingat cuti semester ni nak release stress~
tapi, tak tahu lah kenapa rasa makin stress..  (T_T)

mungkin sebab masalah hati kot..
Allahu Robbi~~ 

ataupon, mungkin sebab banyak sangat buku-buku
yang tengah tunggu turn mereka untuk dibaca??

dan juga kemungkinan kerana terfikirkan Final Year Project
yang bakal dihadapi pada next semester??

atau kebarangkalian kerana memikirkan tempat
untuk praktikal insya-Allah pada bulan 9 atau 10 ni??

....


NOKHTAH!!


NOTE TO SELF!!


"INSYA-ALLAH...it will happen"  :)


p/s: jom pegi BookExpo 2012 kat 
PWTC insya-Allah 1-6 Februari 2012 ni kawan-kawan..









5 comments:

Mawar Berduri said...

jom2. ajak yana skali

aton said...

@Mawar Berduri

haha...insya-Allah~~ :)

siskahaidan said...

Nak ikut!

Siti Safiah Abd Rahim said...

nak ikut jugak!! aton nak g bila???

aton said...

kak nad!! kak piah!!
JOM laaaa...
dekat bebeno dgn uma org ni..
insya-Allah org on aje..
err, kene tggu org penang mai kL la gayanye...tak gitu kak piah? :D



combat position