Sunday, April 24, 2011

kite bako je!! kite bako!!



[sigpic8092_11[4].gif]
"kite bako je!! kite bako!!"

huh?? (O_o) amende la si aton ni merepek ni..
mhaha..bukan ape..di tengah2 study week ni..
[erk?! study week la sangat!! dah ade yang start exam aton ooii]
kekadang, kata2 pembakar semangat amatlah diperlukan..
sooo, kat sini..saya ingin berkongsi beberapa kata semangat
yang mungkin dapat membako semangat study kalian..zaass!!



"Hidup memerlukan pengorbanan.
Pengorbanan memerlukan perjuangan.
Perjuangan memerlukan ketabahan.
Ketabahan memerlukan keyakinan.
Keyakinan pula menentukan kejayaan.
Kejayaan pula akan menentukan kebahagiaan."




"Ingatlah tidak ada arang batu yang menjadi intan tanpa melalui
tekanan demi tekanan. Hidup yang melalui kesukaran dan dugaan adalah
untuk menjadikan kita lebih kuat dan lebih memahami orang lain. Cuma hati
yang pernah dilapah yang boleh merasa besarnya erti kasih dan sayang sesama manusia."






Kita lahir dengan dua mata di depan wajah kita,
kerana kita tidak boleh selalu melihat ke belakang..
Tapi pandanglah semua itu ke hadapan,
pandanglah masa depan kita..



MySpace
notakaki:
ok fine!! tak cukup lagi?? hah, pi la intai2 kat SINI ye..
WHAT?!! still masih kurang?? ish..ish..ish..nah..amek ni!!
kalau masih tak terbako semangat study tu..
tak tahu laaaa...LINK ini ha.. =)

(^___^)v









4 comments:

K2r~90 said...

jom stadiiiiiiiiiiiiiiiiii

uwaaa bnyaknye kene bceee

J said...

lelaki ini ~ ( gaya sariah cun!)

atOn said...

@};- K2r~90

JOM!! (^__^)v
hohoho...mmg byk..
smpai esk nye nk exam pn still xabes bace lg ni...tp xpe, kite berdoalah pada-Nya...moga ape yg kite bace, masuk dlm exam..insya-Allah..ameen~

atOn said...

@};- J

ehem!! J??
ni mesti cik ajijah kite ni...
hehe~



combat position