Sunday, December 04, 2011

Experience, Experiment & Expectation



 
Bismillahhirrahmannirrahim~

ok..serios mmg betul2 dah bersawang blog ni..
cuba tengok tarikh sebelom post ni...
dan cuba tengok kalender kat lappy korang smua sekarang..
tak ke begitu jauh bezanya?? (@_@)




TAKE NOTE!!
"sempat mengupdate entri ni bukan bermaksud
penulis sangat lah banyak waktu free di kala ini...
cuma mahu meluangkan masa seketika di sini,
sambil membersihkan segala sesawang yang ada.."





22-10-2011
Modul pelatih bomba semester 2 yakni
Lawatan Kebombaan yang diadakan di Balai Bomba
Gombak Selatan...alhamdulillah, sangat2 best!!
TAHNIAH ketua program (KRK Safwa)..
dan tahniah kepada semua komander yang terlibat~




 20-11-2011
merupakan hari persandingan salah 
seorang sahabat dan tarikh itu juga, dengan izin-Nya
telah mempertemukan kami semua setelah sekian lamanya..
alhamdulillah ya Robbi~




 26-11-2011
alhamdulillah, setelah pelbagai dugaan diharungi..
akhirnya, Allah mengizinkan kami menyempurnakan
modul pelatih bomba semester 3 iaitu [OPKIM]
"Operasi Khdmat Masyarakat"...
pengalaman yang sungguh bermakna bagi kami!!
Tahniah kepada penasihat program
KRK Farahana~  :)



 

  27-11-2011
 Pertandingan Kawad Kaki (PERKAD)
yang dijalankan di Padang Kawad UiTM Shah Alam..
alhamdulillah kerana pasukan kami mendapat
tempat ke-4 bagi keseluruhan..sungguh tidak disangka!
walau apa pun, TAHNIAH bagi anda skuad PERKAD,
kerana anda menang dihati kami!!.. ;)
[err, tu gambar PERKAD last year..nanti, insya-Allah
penulis akan update dengan gambar yg baru..hehe]





28-11-2011
Kadet Bomba UiTM Shah Alam telah menghantar
1 pasukan untuk menyertai Malaysia Books of Records
Debat Bahasa Melayu 222 Jam Tanpa Henti dengan tajuknya
"Ilmu Kebombaan Wajar Didedahkan Kepada Orang Awam"..
[mohon mencelah Tuan Yang Di Pertua! (^_--)v]


err..ok HABES!!
insya-Allah, jika berkesempatan nanti...
akan ku sambung lagi...





salam'alaik~
(^___^)v







2 comments:

riha said...

comeyy sgt blog..riha nk edit lbey2 xreti..haha

aton said...

@riha

blog riha pon ape kurangnya...
comel gak!! mcm tuannya~ :)



combat position