Thursday, February 23, 2012

Cinta Sebenar






Salam'alaikum~


TAKE NOTE!!
Tajuk dan gambar di atas ni tiada kaitan langsung
dengan belog ini mahupun tuannya.. =)

This is my first time used the shopping cart..
memang sebelum ni kami ada projek yang kene develop
web dan buat shopping cart segala bagai..tapi, seriuosly..
ini la first time guna aplikasi ni..

Pendek kata, ini la first time beli secara online..
sekian..


notakaki:
tak sabar nak tunggu sebuah bungkusan tiba di rumah..
[insya-Allah, jika tiada berlaku sebarang masalah]
tapi, kebarangkalian masa bungkusan tu smpai rumah,
saya berada di Shah Alam terchenta.. =,=" 



4 comments:

siskahaidan said...

ala ala alaaa~~

aton said...

:) [hanya mampu mengukir senyuman]

wanie_mn said...

tak pernah try bli online pun .sedih kan. HAHA =='

aton said...

@wanie_mn

laaa..xmo sedey2~~
hehe:)



combat position