Sunday, January 02, 2011

✿ 1.1.11 ✿



بسم الله الر حمن الرحيم

assalamualaikum..

awal mula pertama mula..
Alhamdulillah!! syukur kita kehadrat Yang Esa..
kerana kita semua masih lagi dipinjamkan nyawa oleh-Nya
hingga dapat melangkah ke tahun 2011 ini~ (^^_)


MySpace
ya Rabbi!!
5 hari dah terbengkalai blog ni..

ni gara2 last minit punye program la ni..ish3~
[ep!! ep!! tak baik ngeluh.. =) ]

haaa..mesti pelik kan..
kenape pulak title entri ni 1.1.11
sedangkan blog ni diupdate pada 2hb.. :D

jeng.jeng.jeng!!


entri kali ni spesel buat Farah-chan!!
[wow!! ni mmg betol2 budak new year ni..]


"SELAMAT HARI LAHIR!!"
buat farah.. =)

smoga segala impian mu tercapai..
moga dipermudahkan segala urusan oleh-Nya..
smoga diberikan kejayaan + kebahagiaan dunia akhirat..
moga persahabatan kita kekal sampai bila2 !!
insya-Allah...amiiin~

dan

"SELAMAT TAHUN BARU 2011"
kepada semua blogger / reader yang singgah ke sini..
smoga segala azam dan impian kalian akan tercapai..insya-Allah..amiin~



Photobucket


"Setiap kali datangnya tahun baru membuatkan aku risau dan resah,
kerana semakin singkat umur ku, semakin dekatnya ajal ku,
semakin tipisnya waktu pengampunan Allah terhadap ku,

semakin dekatnya hari perhitungan ku..."
[Abu Hurairah r.a]


Photobucket






4 comments:

farah said...

aduh hai...bapak terharu...huhuhuhu :)..thankz aton chan

atOn said...

@};- farah..

hehehe (^_^)v
ur welcome farah..ngeee :D

mrcrazee said...

waahhh..aton..mkne nyer kte nyer umur makin singkat eak..gud2....:)nice blog..hehe

atOn said...

@};- mrcrazee

yup!! betul tu sudin..
makin bertambah bilangan umur,
makin berkurang sebenarnya umur kita semua..

jadi, manfaatkanlah waktu yg masih ada ni dgn sebaik2nya.. :)



combat position