Wednesday, January 26, 2011

Kopi & Pasta



Assalamualaikum w.b.t..

subhanallah..damai sungguh petang ni.. :)
rase nye, lame dah tak update blog dengan ayat sendiri..
asyik "kopi & pasta" je...tak best la cenggitu..

hmm..dah lame juge tak ber"blogwalking"..
tibe2 rase rindu nak berjalan2 ke blog blogger lain..
tapi, apakan daya..jadual sangat la pack..
ditambah lagi dengan internet yang tak brape nak okeh ni..

semua orang dah stat packing barang2..
sebab 29 Jan - 6 Feb ni mid-semester break..taapiiii.....

MySpace
hmmm..apakan daya~
mengapakah UiTM perlu mengadakan
"Kursus Destini Kenegaraan" pada waktu itu..
ye..maybe, hanya 4 hari...tapi, ia benar2 berharga buat kami..
tidak mengapa duhai sahabat..kerana...


MySpace
"Kita merancang dengan cita-cita tetapi
ALLAH jua merancang dengan CINTA-NYA.."



4 comments:

GLooM said...

huhu.. biase ler.. khidupan sbg pljr mmg cmnie~
nant da grad kite rindu pulak zaman blaja~

atOn said...

@};- GLooM

wow!! for the 1st time nazrin komen blog ni...kene bentang karpet merah ni..hehehe...

yup!! ur right..
nnt dah grad..mesti rindu nk kawad + crowd control + kiwi kasot!!! (~_~)

MR. MIND said...

MM pun g kursus keusahawan,,,,huhuhu

atOn said...

@};- Mr. Mind

ohoho..mesti ade kaitan dgn kelab technopreneurship tu.. :D



combat position