Tuesday, February 01, 2011

PC Fair + Tahlil + Le Tour De Langkawi = ?

-IT Fair di mid-valley KL-



Assalamualaikum pembuka bicara,
dari saya untuk semua,
sebelum kamu teruskan membaca,
izinkan saya berkata-kata..


MySpace
okai! take 5 kejap~
penat perah otak wat pantun 4 kerat ni..hehe~
sejak daripada 28 Jan hari tu lagi sebenarnya nak update
blog ni..tetapi, apakan daya..Allah tidak mengizinkan~[^___^]v
alhamdulillah 'pagi' ni internet sangatlah kuat..
[saya gune wireless je...dah uitm sediakan, kite kene gunakan..betul x?]


"ya Rabbi!!.. Subhanallah~
perancangan mu memang sangat teratur..
Sesungguhnya..tiada apa atau siapa pun
dalam dunia ini yang dapat mengatur
sesuatu perkara lebih hebat daripada Mu "



28 Januari 2011

--> Ulang Tahun ibu tercinta!!
--> tiba-tiba, kelas batal kerana madam tak sihat..
--> olehkerana kelas 1 saja pada hari tersebut dan telah batal,
maka telah membuat keputusan untuk ke PC Fair dengan Murni pada pagi itu..
--> sambil berjalan2 di PC Fair, sambil cari hadiah besday mama.. :)
...
...
...
--> banyak perkara telah berlaku..tapi, dipendekkan cerita...
Alhamdulillah...Allah telah permudahkan segala urusan kami pada hari tersebut~



29 Januari 2011
-selepas selesai Majlis Tahlil-


--> hari Festival Sukan FSKM di kompleks sukan..
--> petang hari, kami ke Majlis Tahlil arwah atok komander faiz~
--> Program Destini Kenegaraan di UiTM bermula pada malam hari~
--> program khas untuk semua badan uniform di UiTM..even komander dari
cawangan semua berkumpul di UiTM Shah Alam.. :)



30 Januari 2011

--> semua badan uniform unite in a group!~
--> ada 20 group...yeah! hidup kumpulan 6...Sixth Sense~
--> banyak PDK (perbincangan dalam kumpulan) hari ni..
--> siyes sangat best!! sebab dapat kawan-kawan dan fasi yg sporting!


31 Januari 2011

--> for the 1st time, kene TEPUNG TAWAR dengan senior..hehe
--> sangatlah terharu kerana ada surprise kek untuk 'besday girl' dan kak akema~
--> THANX ye kepada semua yang wish!!! (^^_)
--> kenangan indah yang sukar dilupakan..insya-Allah~


-sebelum bergerak ke program Destini Kenegaraan-





[thanx 4 everything kawan2~]







No comments:



combat position