Friday, November 12, 2010

LAST but NOT least




بسم الله الر حمن الرحيم

MASA : 10.30 malam
[selepas meeting]
TEMPAT : restoran HAKIM
[blakang baiduri]




hmmm..bile lagi la dpt kua reramai mcm ni lagi kn??



MySpace
okeh2!! HABES..
mcm ni cite nye..
smlm, pas je abes meeting
tergempar BOMBA,
tbe2 KAK PUTERI tersayang dtg....dan~


"LAPAR!!! sape nk ikut pegi HAKIM??!"


adus..dah la aku + farah + linda bru je lepas mkn kat DC td..
okeh..kami pon buat ar muke TIADA PERASAAN nk ikut...
[walau jauh di sudut hati meronta2.. NAAAAK!!]
tp, terpakse di cover kn..hehe~

time tu..mmg yg lain nk pegi la..
[
even yg ade paper arini pon SEBUK nk ikot gak..hehe]

KAK PUT dah KELIP2 MATA pandang kami bertiga dah..
ye la..mane tak nye, klw bab kua lagi2 pegi HAKIM ni..
haaaa..KAMI la slalu nye org pertama akn ANGKAT TANGAN nk ikot!! (^_^)v

........


ok2..
FINE!! oleh kerana maybe ini adalah LAST ke HAKIM..
[
sbb slalu pi HAKIM ni, KAK PUT & kmnder FAIZ je yg bwk..hehe]

dan setelah dipujuk oleh
SENIOR yg last pd sem ni..
[
okeh..SENIOR tu merujuk pd mereka berdua ye]

kami pon..ikot la pegi..
berKONVOI la kami..1 kete + 3 moto..




masing2 khusyuk sembang ye..



ehem3..sape yg ade paper ahd ni kak leha??? hehe~



MySpace
notakaki :
alaaaaa..mesti kami akan
sangat RINDU kat SENIOR kami ni..ye la.....
[sape nk bwk kami pegi HAKIM lagi pasni??!]
hehehe~






8 comments:

farah said...

a ah kan sapa ar nak bwk kter orng lagi nnt...warghhhhh...sedih nyr...yang penting kter 2nggu berita gembira dri dy owng berdua...hehehe

AuLiA said...

woah. bab makan. sakan teros. teee heee.... engatkan name orang Hakim tu.. HAKIM stand forr??

atOn said...

@};- farah : huk3! (~_~) itu la psl...siyes sedey giler....


pssst: insya-Allah! doa kite semua sntiasa mngiringi mereka..huhu~


@};- AuLiA : ehem3!!~ bese ar..huhu
HAKIM tu stand for.....err..err...ntah~
name owner nye kot..hehe..

~~luvlinda~~ said...

ye r...
hakim membuatkan kite sangat rapat ngan faiz n k.put an???
nanti mesti akan rindu soalan ni:"sape nak ikut g hakim??"...

*sory malam 2 mood tetibe xde...

atOn said...

S.O.K.O.N.G!!~ (^^_)

mmg pon..sgt2 merindui quote "sape nk ikot g hakim!!!" hehehe~~


notakaki :
huhu..u xkn dpt sembunyi kn pape drpd kami la linda...hehe~

PuteriMuhassanah said...

Hehe, kalo bab makan korang mmg berbaloi di ajak! Sume kakimakan..lalalala~

Will miss you guys a lot lah! =)

AuLiA said...

aton~!! meh nak ajar.

1. klik design
2. klik bloglist (atau yg aton nye "bloggers")
3. kan kat atas tu ada 3 mnda utama:
Title,
Sort
Show
4. kt show, aton wat lah 25 blogs.(ataupn mana2 yg nak.dye ad pilihan 5,10, 25)
5. save
6. Voila!




sorry aja ikut sini..ym da x online da. hehehehe.

atOn said...

ohohoho...okeh2~
BEREH... (^_^)v

domo arigatou gozaimasu AuLiA-kun!!



combat position