Sunday, July 24, 2011

novel | Tautan Hati 2





bismillahhirrahmannirrohim

okai..take note!
entri ini bukanlah mengenai novel Tautan Hati 2..
kerana kalau tak silap, belum wujud lagi sambungan Tautan Hati..
actually, entri ini adalah sambungan daripada [sini]


alhamdulillah..
akhirnya, novel Tautan Hati
penulisan ukhti Fatimah Syarha telah
selesai ditelaah.. =)

bukan sahaja ending novelnya yang sangat menyentuh hati..
malah setiap jalan ceritanya tersangat indah..
syukur alhamdulillah...dapat ku rasakan betapa
penulis menjiwai setiap watak dalam Tautan Hati ini..

begitu indah persaudaraan sesama kita umat Islam..
"Bertemu tidak jemu, berpisah tidak gelisah"

dalam novel ini juga, penulis berjaya
menyampaikan betapa indahnya
baitul muslim itu.. =)

kepada pembaca novel yang masih belum
membaca novel Tautan Hati ni..silalah baca~




notakaki:
sapa yang dah baca
"Pemilik Hatiku Setelah
Allah & Rasul" ??


best kan buku ni?!
kn..kn... (^_--)v







14 comments:

FiqRie Skeleton said...

dah baca !!! novel paling tebal aku pnah baca~ plh best dalam masa 3 hari aku habis kan..hehe

atOn said...

@};- FiqRie Skeleton

give me 5!
mmg itu lah novel paaaling tebal yang aku ade & pernah baca~~
3 hari?! (@___@) wow~
aku amek mase almost 1 bulan..hehe

FiqRie Skeleton said...

aku pun x sangka aku berjaya habiskan dalam tempoh secepat tu.. sebab time tu xder keje nak buat.. bantai baca 22 jam sehari... hehe

atOn said...

@};- FiqRie Skeleton

mmg dahsyat bebeno..
iye la, aku ni 'novice' user dalam novel2 ni...ekau dah expert~
hehehe.. (^_--)v

visitme@FaTiN cOrNeR said...

wa..promote2..

insyaallah..bakal cuba baca..haritu ada bc separuh kt tenet tp xsure la tajuk apa..sgt best..

atOn said...

@};- visitme@FaTiN cOrNeR

hehee..mende baik kite kene kongsi~
(^_____^)v
ohoh..org rase kn, yg fatin bace kat tenet tu tajuk nya Hatiku MilikMu..kn..kn??

Hatiku MilikMu

HASNORWANI ... said...

pemilik cinta ku lah yg menjadi hadiah sy buat suami usai kami sah bergelar suami isteri!

atOn said...

@};- HASNORWANI

subhannallah!!
insya-Allah saya nk ikot jejak akak la kalau gitu..hehe~
tapi, bila la agak nya tu..sbb masih belum bertemu bakal zauj pn lg..(^_^)v

HASNORWANI ... said...

insylh amalkan surah al-mumtahanah dik

atOn said...

jazakallahu khairan ya ukhti~~ ♥

Athicka said...

Alhmdulillah...best kan cter die aton =)

atOn said...

alhamdulillah!!
sangat2 best atiq~
syukran..sbb rekomen org beli buku Tautan Hati tu...dan syukran jugak sbb bg org bace Pamilik Hatiku Setelah Allah dan Rasul...
♥ uhibbuki jiddan abadan abada ya sodiqati~

Athicka said...

jom kter same2 jd mcm asiah yusra =)
walaupun tak sesempurna asiah yusra but kter follow ape yg mampu...

uhibbuki jiddan fillah ukhti ruhani <3

atOn said...

insya-Allah!!! :)
sifat yang ada pada Asiah Yusro sgt2 menambat hati orang...



combat position