Wednesday, December 08, 2010

Contest Erti Cinta



'create


بسم الله الر حمن الرحيم

pojie..sori la lambat plak buat entry untuk contest ni..
anyway, tahniah for this 1st contest oleh AVE..
kalau sape2 nak join contest yang dibuat oleh En Turtie ni..
silalah klik pada banner di atas ye.. =)

Hmmm..setelah diteliti semula..
penggunaan nama "ADAM" dalam video
-Erti Cinta- tu adalah sebanyak 12 kali...

Saya suka video Erti Cinta ni kerana jalan cerita
video ini bersesuaian dengan background music yang dipilih..

Benarlah, CINTA adalah 1 tanggungjawab..
Hargailah setiap cinta yang lahir dari hati kerana
cinta adalah anugerah daripada Allah s.w.t
..

orait..sekarang nk tag blogger lain untuk join CONTEST ni..
dan orang yang bertuah adalah...

1) Izamir Ridzwan
2) Heart is whisperin'
3) KAU ILHAMKU



MySpace
notakaki:
alhamdulillah..
selesai sudah entri
Contest Erti Cinta ni..
wat mase ni, ni la 1st contest yang ak dah join..

Giveaway + Lucky Draw tu bukan dikira contest kn??..






8 comments:

Izamir Ridzwan said...

alamak.. haha video erti cinta tu mana??

atOn said...

--> IR..
ohoho..cube klik kat banner tu.. =)

nas said...

erti cinta pon ader kontestnyer...hehhehee
nice gak~


tips menjadikan blog kelihatan lebih profesional dan cantik

atOn said...

--> nas..

JOM la join reramai...
yg buat contest ni pon dak uitm shah alam tau..mhaha~

fauzibest5 said...

Pojie lalu sini tengok entri contest.TY sebab sudi join. ^,^V

atOn said...

@};- fauzibest5

hmm, okeh2!! =)
ur welcome weh~

fauzibest5 said...

Aton,dah dah tukar,hantar email ke fauzibest5@hotmail.com k. :)

atOn said...

@};- fauzibest5

erk? actually dah sent dah kat emel ko..tp, xdpt ek? ayoyo~



combat position