Saturday, December 11, 2010

cupcake atas pokok??


[dulu]

VS

[kini]




assalamualaikum..

sayang sangat kat header + layout yang lama..
sebab ia yang paling lama digunakan dalam blog ni..
tapi, actually nak bagi nafas baru kat ATONISATION ni..

soooo, what u olls think?
nak pilih yang kita sayang??
atau pilih demi kebaikan??




hmmmm..
so, apa kata survey?







8 comments:

nor azizah ishak said...

sometimes,changes is needed...

atOn said...

@};- nor azizah ishak

YOSH!!!thanx!!
agree wif u dear.. =)

adilah said...

cun la blog..comel..

atOn said...

@};- adilah

erk?! thanx dila.. :D hehe~

AzwaZynal said...

kena consider dua2 ni hehehe.. sayang pun ye, baik pun ye :p

eceh..mcm nak pilih jodoh pulak haha

tp header ok la ni takyah serabut2 sgt..:) laju je nk loading hehe

atOn said...

@};- AzwaZynal

hehehe..betol2!! trase mcm nk pilih jodoh la plak..hak3~
ooo..orait! thanx yea... =)

Irwan said...

kurangkan benda yang nak kena loading, widget yang tak membantu...awasi masa page load untuk blog anda..agar pembaca tak tertekan close semasa menunggu abis loading..


tak guna blog lawa kalau belum sempat loading, orang dah tekan close dan bla...

dan fak komen moderesyen..nyusahkan..

http://aderberani.blogspot.com/2010/09/fak-komen-moderesyen.html

atOn said...

@};- Bro Irwan

hoohoho...thanx!!
sangat membantu..

betol2!! xguna klw blog lawa, tapi berat..(^^_)



combat position