Sunday, December 19, 2010

malas nak window shopping??



MySpace

assalamualaikum...
hmmm, agak2 la kan..

dah bape lame la blog ni tak di update?
hohoho..lame jugak rase nya..
[padahal baru beberape hari]
okeh! ape kaitan dengan gambo kat bawah ni?

haaaa..of kos la ade kaitan nya..



kalau ade sape2..
tak kesah la mak kome ke..
mak cik jiran sebelah umah kome ke..
atau sedara mara kome yang nak carik / beli kan
baju + kasut + pyjama untuk anak2 deme..

silah KLIK PADA GAMBAR di atas..
serios!! sangat2 comel!! =)





2 comments:

fauzibest5 said...

aton,sori tak dapat no akaun lagilah....xpun bagi no akaun kat no ni k.0196552449

atOn said...

@};- fauzibest5

heh? xdpt lagi ke?
rase ak dah sent dah kat emel ko..
hmmm, ok2..insya-Allah, nnt ak sent kat num tu.. ;)



combat position