Saturday, December 11, 2010

PELIK SANGAT KE NAMA BLOG AKU NIH ?



1) Sila ceritakan dari mana korang boleh dapat nama blog korang ni ...

--> erk..actually, nama ATONISATION ni ilham yang datang dari Allah..(^^_)
kalau tgk betul2...ATONisation....ATON tu nama panggilan sejak dari skola
menengah..
blog ni dibina mase sem 1 dulu..madam computer tu suruh kami
buat blog untuk anta assignment..mase tu memang dah blurr sangat..tak tau
nak letak nama blog ape..



2) Apakah maksud disebalik nama blog korang ..

--> ATONISATION ni..ade dalam buku biologi...proses ape ntah..okeh, siyes
tak ingat dah sebab dah lame tinggalkan buku
CAMPBELL tu lepas dpt kos
komputer ni..hehe



3) Siapa orang kuat blog korang ni ..


--> orang kuat?? laaa..owner nye la..iaitu diri saya sendiri..dan tak lupe juge readers
yang datang bertandang ke sini..thanx u olls!! (^_^)v



4) Kalau nak tukar nama blog , korang nak tukar nama apa ..


--> err..err...i've no idea...boleh sape2 bantu bg idea tak?? her3~


5) Kalau berkemampuan , korang nak iklankan blog korang tu kat mana ?

--> insya-Allah, kalau berkemampuan...teringin gak iklankan blog ni kat blog
BEN ASHAARI.COM..erk?? layak ke? umur blog baru 2 taun jagung..haha~



6) Blog yang pastinya wajib korang singgah setiap hari .. Satu je yeer ..

-->
hmmm...yang wajib?? banyak laaaa...tapi, salah satunya AKAL vs EMOSI..
haaaaa..nape ye?? sebab blog ni blog member..dan saje je nk tgk turtie kat
header beliau...wawawa~ [pssst!! MR TURTIE..ak dah promote blog ko ni.. :D]



7) Sila lengkapkan..SAYA SUKA BLOG SAYA KERANA....
tidak lebih 20 patah perkataan ..


--> Saya suka blog saya kerana di sini la saya menambah kenalan serta berkongsi
informasi bersama blogger2 yang lain!!..[daaaaan mendalami bahasa HTML + XML!!
ceh..mentang2 baru amek XML Programming sem lepas..ish3]









8 comments:

Cik Su said...

salam perkenalan dari cik su

Nur Azila Ismail said...

nur azila ismail singgah sini :)

atOn said...

@};- Cik Su

salam perkenalan..
thanx sudi singgah.. =)

atOn said...

@};- Nur Azila Ismail

domo arigatou nur azila!
nnt saye dtg sane.. :D

NURUL HIDAYAH said...

salam singgahan..hehe =)

atOn said...

@};- Nurul Hidayah..

jemput la masuk... (^^_)

fauzibest5 said...

Aton,ty promote.nanti aku tolong promote jugak k.ty2.hehe.aku pelik tadi tengok header baru.nice.ingatkan salah masuk blog.hehehe

atOn said...

@};- fauzi

ur welcome~
ohhoo..promot2 blog mmber skali skale...hehe..header? hahaha..thanx~ =)



combat position