Tuesday, December 14, 2010

jom kita berlari2 di BlogLarian!!





assalamualaikum!!

hype sume..

wow!! blogLarian sudah berubah wajah??!! O_O
admin telah pon menukar header blog ini..
atas ni, rupa baru dan yang bawah ni yang lama..


TAHNIAH2!! (^_^)v
[uiks?! xjoin blogLarian lagi dah banyak cakap pulak]
orait! thank u pojie sebab tag blog ni..
actually, dah lama dah follow BlogLarian ni..
cume tak tahu la kenapa nak amek mase untuk join..


Saya suka berblogwalking kerana...
selain dapat memperkenalkan blog kita kepada blogger lain,
kita juge dapat meluaskan jaringan persahabatan..
WOW!! jaringan persahabatan??
peliknya bunyi..hehe~

sekarang kene tag 3 orang..
aiyak!! tak tahu dah nak tag sape..
sebab list dalam BlogLarian tu dah mencecah 123..

bayangkan 1 list tu ade 6 senarai blog..

haaaa, korang darabkan lah ye..

123 x 6 = 738 blog dah join blogLarian ni!!



fu-yOh!!


ok2!! 3 orang itu adalah...

1) Sapik
2) Kak puteri
3) Farahana



kalau nak join...JOM klik sini --> [sinilah!!]




No comments:



combat position